bLUEBAY BANUS
BlueBay Banus tar dig närmare en av de mest sofistikerade platserna på Costa del Sol: Puerto Banus. Härifrån hittar du stranden i Mistral, butikerna Nueva Milla de Oro i Marbella och det lyxiga Puerto Banus. Du kan också hitta golfbanor i närheten, njuta av exklusiv shopping, lära känna den romerska byn Rio Verde och smaka på utsökt lokal mat.
Hotellet har en spartansk stil och har ett brett utbud av faciliteter för att garantera komfort, ro och avkoppling: spektakulära trädgårdar, 3 utomhuspooler, restauranger och barer, show och levande musik, en lekplats med miniklubb samt mötesrum.
REAL CLUB PADEL MARBELLA
Padelklubben har ett imponerande utomhusgym samt inomhusgym. Du har tillgång till vikter, maskiner och andra träningsredskap som passar just dig. Det tar endast ett par minuter att gå från hotellet till padelklubben. Det finns en bra restaurang där man kan äta lunch mellan träningspassen om man vill. Man kan självklart också passa på att spela padel med eller utan instruktör, beroende på vilken nivå man ligger på. 

Halvpension

4 min

till padelklubben

Utomhus

Pool

© 2016 all rights reseverd by www.creativeur.com

Future Travel Sweden AB © 2016

Hälsingegatan 1, 113 23 Stockholm, Sweden

Tel: +46 70 85 84 055 | E-mail: info@futuretravel.se

Org.nr. 559066-9841