Om Charlotte Lardinger

Jag heter Charlotte Lardinger och jobbar som personlig tränare, fitnessinstruktör och driver företaget PT Fitness on tour.

 

Jag har genom åren deltagit vid flera olika träningsresor, bootcamps, träningsevent och har alltid haft ett brinnande intresse för träning.

 

Min resa som fitnesscoach startade när jag insåg att jag saknade en kickstart för träning likt ett bootcamp. Jag utbildade mig till personlig tränare och startade mina första egna bootcamps CLWF – Clardinger With Friends workout camp.

Jag älskar min roll som fitnesscoach, att få inspirera och motivera mina kunder. Jag försöker dagligen inspirera människor till att hålla en aktiv livsstil för att må bra inifrån-ut och hitta den aktiva balansen i vardagen. För mig är det även viktigt att motivera mina kunder till att hitta träningsglädje som stärker deras inre självkänsla och ger dem ett bättre självförtroende.

 

Jag har spenderat de senaste två åren i Thailand, Stockholm, Teneriffa & Palma Mallorca, där jag arbetat som personlig tränare och fitnessinstruktör. Nu är jag tillbaka i Stockholm och är fullt igång med att hjälpa mina kunder att bli sitt bästa jag!

"Träning handlar även om den mentala biten ”mentalträningen”, man ska kunna njuta av livet lika mycket som man tar hand om kroppen, allt handlar om balans. Hos mig kan alla vara med, jag brukar förmedla ”Ingen kan vara du, du är unik, thats your power!”

© 2016 all rights reseverd by www.creativeur.com

Future Travel Sweden AB © 2016

Hälsingegatan 1, 113 23 Stockholm, Sweden

Tel: +46 70 85 84 055 | E-mail: info@futuretravel.se

Org.nr. 559066-9841