Stora valmöjligheter

Denna lyxiga hotellanläggning har en utomhuspool, ett kasino och en golfbana. Mazagan Beach Resort ligger vid en 7 km lång strand, 20 minuters bilresa från staden El Jadida. På hotellet finns även en barnklubb, ett spa, en nattklubb, gratis gästparkering och WiFi. Varje morgon serveras en frukostbuffé i restaurangen Olive. Resortens 8 restauranger och barer erbjuder stora valmöjligheter. Här serveras bland annat traditionella marockanska specialiteter och internationella rätter. Du kan avnjuta dina måltider på trädgårdsterrassen.

72 par på 18 hål

Mazagans golfbanan har designats av Gary Player, den sydafrikanska golfaren som anses vara en av de största spelarna som golfen någonsin har sett. Hans största titlar har vunnits på linksbanor som var en viktig inspirationskälla för att skapa och designa Mazagans golfbanan.

En par 72, 18-håls bana längs stranden, som följer sanddynernas konturer och naturens egenskaper. Mazagan golfbanan är utformad med fokus på att respektera miljön och bevara sin naturliga karaktär och underbara havsutsikt. Golfare på alla nivåer har förmåga spela sitt livs spel, dess breda fairways är mycket förlåtande för den mindre uppenbara spelaren.

492

gästrum

13

restauranger

0m

till golfbana

Privat

strand

© 2016 all rights reseverd by www.creativeur.com

Future Travel Sweden AB © 2016

Hälsingegatan 1, 113 23 Stockholm, Sweden

Tel: +46 70 85 84 055 | E-mail: info@futuretravel.se

Org.nr. 559066-9841