mat och vin

På Future Travel erbjuder vi kulinariska weekends med mat och vin runt om i världen. Följ med oss ner en weekend till Bordeaux i sydvästra Frankrike och prova viner utav världsklass tillsammans med den lokala vita tryffeln. Varför inte utöka sökområdet efter bästa vinet och maten till USA, vi åker årligen till Napa Valley för att låta våra resenärer imponeras av de fina vinerna, vyerna och den bästa maten. 

 

världens bästa restauranger
 

Vi har alla hört talas om restaurangernas eviga jakt på Michelin stjärnor. Tillsammans med Future Travel tar vi er på en resa genom historien bakom Guide Michelin och till några utav de utmärkande restaurangerna världen över. I Europa erbjuder Paris 10 restauranger med 3*. Efter en sen middag på L'Ambroisie njuter vi av promenaden längs Sein med Eiffeltornet i bakgrunden och med över 226 Michelin stjärnor utdelade i Tokyo garanterar vi en smakupplevelse ni sent kommer att glömma. 

Jonas persson​

Jonas Persson har arbetat i restaurangbranschen i över 20 år, bland annat i Österrike, Grekland, Nya Zeeland och Norge. Nu driver Jonas restaurangen 'Hos Jonas'  i Vejbystrand sedan 15 år tillbaka. Utöver att driva en restaurang jobbar Jonas med dryckesprovningar och matlagningskurser. Ett utav Jonas stora intressen är att resa och han har rest jorden runt flera gånger, ofta för att prova vin och mat från olika kulturer. En av favorit regionerna är Piemonte i Italien. "Där görs allt med 100% kärlek!"

Jens markulf

Jens Markulf är kock & krögare och driver, tillsammans med kollegan Per Samuelson, krogarna: Den Småländska Kolonin, Brasserie Park, Galleri Tegel samt N.E.O i Jönköping. Med passion för god mat och dryck kryddat med glädje och gemenskap - mat är kul!  "Tanken av att få dela med mig av mina matkunskaper, tips & trix till livsnjutare känns fantastiskt" Gillar både enkel, rustik samt elegant matlagning men med en gemensam nämnare - fun dine!

© 2016 all rights reseverd by www.creativeur.com

Future Travel Sweden AB © 2016

Hälsingegatan 1, 113 23 Stockholm, Sweden

Tel: +46 70 85 84 055 | E-mail: info@futuretravel.se

Org.nr. 559066-9841