golf paradis

På Costa Daurada, lite över en timmar bilresa från Barcelona där vid havskanten, omringat av genuin medelhavs natur finner du LUMINE Golf.

LUMINE är verkligen ett golf paradis. Allt här är grönt: med hela 1 700 000 kvm dedikerat till tre golfbanor med 45 av de nyaste hålen i Spanien och två klubbhus. Varje golfbana ger dig som golfspelar en unik upplevelse. Inte bara för utmaningen de utgör men även för deras design: 18 håls banan på Lakes Course är helt inbäddad i naturen runt Spaniens våtmarker. Ruins Course med sina 9 hål går emellan de arkeologiska ruinerna medans Hills Course med sina 18 hål ger en fantastisk utsikt över stenbrott, pinjelundar och havet. LUMINE har vunnit Audubon International Golf Signature Sanctuary certifikat. En utmärkelse som erkänner en miljömässig hållbar modell av LUMINE Golf Club och dess ansvarsfulla hantering av vatten.         

hotel monica

Med 30 minuter från LUMINEs fantastiska golfbanor i Cambrils ligger fyrstjärniga Hotel Monica. En lugn oas i hjärtat av Cambrils där du kan koppla av efter en dag på golfbanan. Det familjedrivna hotellet har en stor bar, trevlig restaurang, konferenslokaler, utomhuspool och en relaxavdelning. Med bara 100 meter till stranden vaknar du utvilad till ljudet av vågorna.

104

gästrum

3

golfbanor

100m

till stranden

Utomhuspool

© 2016 all rights reseverd by www.creativeur.com

Future Travel Sweden AB © 2016

Hälsingegatan 1, 113 23 Stockholm, Sweden

Tel: +46 70 85 84 055 | E-mail: info@futuretravel.se

Org.nr. 559066-9841