DIN RESEAGENT I SVERIGE

Future Travel erbjuder gruppresor runt om i världen inom; golf, MTB, hälsa och träning samt sportevent. Vi erbjuder även högkvalitativa konferenser för stora och små företag. Våran vision är enkel - vi erbjuder högkvalitativa resor till de bästa priserna och i olika prisklasser för att kunna erbjuda något för alla. Vi arrangerar varje del av resan och våra kunder behöver inte oroa sig för något annat än att njuta av sin tid. Vi skräddarsyr varje resa för att kunna erbjuda våra resenärer en unik upplevelse varje år. Därför är alla våra destinationer handplockade och valda med stor noggrannhet och precision. Vi samarbetar tillsammans med några av Sveriges mest kunniga och erfarna PGA professionals för att kunna erbjuda resor för både nybörjare och proffs. Future Travel teamet består av golfare och entreprenörer med enorm passion för det goda livet och resor.

 

Från det att du kontaktar oss, kan vi garantera att din upplevelse med Future Travel är helt tillfredsställande! 

 
referenser

När jag åker med mina medlemmar på golfskola är det viktigt att allting fungerar på plats och att allting är ordentligt förberett. Staffan lever alltid upp till mina förväntningar och det gör att jag kan fokusera på mina elever istället för allt runt omkring. Sedan är det alltid spännande och se vilka nya resmål som han lyckas leta upp. Självklart är ny resa med Future Travel och Staffan redan bokad.

Magnus Eriksson,

PGA pro Finspång GK

Jag har spelat golf mer eller mindre regelbundet i 15 år, och när jag återupptog mitt spel efter nästan två års uppehåll, var det med en resa till Grekland med Staffan som PRO. Staffans sätt att undervisa skilde sig mycket från mina tidigare erfarenheter, och hans sätt att förmedla det han lär ut gör honom speciell. Med fokus på enkelhet, med stor omtanke och hjärtlighet, och inte minst ärlighet, är han den bästa tränare jag mött. Nästa Greklandsresa är självklart bokad!

Helena Sundholm, Sollentuna

I sökandet efter den perfekta golfresan fick vi av ren tillfällighet kontakt med Staffan. Det visade sig vara en härlig fullträff! Med sitt entusiastiska och enkla sätt att förmedla hur vi ska göra för att få bollen dit vi vill blev träningspassen något att längta till. Att Staffan dessutom ständigt ser till att alla trivs och har det bra även utanför golfbanan bidrar starkt till att vi rest ännu en gång med honom, och fler gånger  lär det bli!

Ulla & Leo Schill, Aspås

Vi har rest med Staffan på flera golfresor och vi tycker att det är väldigt trevligt och vi blir alltid så väl bemötta. Han instruerar på ett enkelt och engagerande sätt med en metod och pedagogik som vi bägge gillar. Självklart kommer vi att resa med honom och Future Travel igen.

Michael & Ann-Sofie Grindestam, Linköping

Vi har vid ett par tillfällen de senaste åren haft förmånen att ha Staffan som golfpro och reseledare. Med sin unika förmåga lyckas han alltid inspirera oss deltagare både på och utanför golfbanan. Staffan får, med sin stora erfarenhet och goda pedagogisk förmåga, golf att verka enkelt och roligt. Han är dessutom alltid mån om att vi ska trivas även utanför golfbanan. Vi kommer definitivt att resa med Staffan igen.


Mats och Lotta Åstrand, Linköping

© 2016 all rights reseverd by www.creativeur.com

Future Travel Sweden AB © 2016

Hälsingegatan 1, 113 23 Stockholm, Sweden

Tel: +46 70 85 84 055 | E-mail: info@futuretravel.se

Org.nr. 559066-9841